Ja som 36 municipis a la Xarxa!

En la darrera assemblea ordinària de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, que es va celebrar el passat 12 d’abril al Museu del Ter de Manlleu, va ser aprovada l’adhesió de cinc nous membres a l’associació: l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), l’Ajuntament de Collbató (Baix Llobregat), l’Ajuntament de Prats de Lluçanès (Lluçanès, Osona), l’Ajuntament de Sobremunt (Lluçanès, Osona) i l’Ajuntament de Callús (Bages).

A aquests nous membres de la Xarxa cal sumar l’Ajuntament de Manresa, que s’associa a l’XMESS com a entitat col·laboradora.

D’altra banda, la cita també va servir per presentar el pla de treball 2018-2019 de l’aliança municipal. Durant aquest període de temps, la Xarxa s’ha proposat 3 línies d’acció molt clares: ajudar a enfortir l’ESS a cada municipi; incidir en altres actors i relacionar-s’hi; i en tercer lloc, crear un espai d’intercanvi i intercooperació que permeti compartir coneixements i experiències entre els diferents municipis.

X