Trobades de l'XMESS

Propera jornada

Jornades anteriors

Vilanova i la Geltrú

28 juny, 2018

Jornada tècnica celebrada a l'emblemàtic edifici del Molí del Mar, a Vilanova i la Geltrú, el passat 28 de juny. En aquesta ocasió la trobada va tenir com a objectiu principal seguir compartint aprenentatges des del municipalisme, per poder promoure i facilitar l’economia social i solidària al territori. Així mateix, també va servir per prioritzar i concretar les accions del pla de treball de la Xarxa.

Manlleu

12 abril, 2018

El passat dijous 12 d’abril, el Museu del Ter va acollir l’assemblea de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària on es va aprovar l’adhesió de 5 nous membres i es va presentar el pla de treball per aquest 2018.

Consulteu les ponències/arxius:

Sabadell

10 juny, 2016

El 10 de juny Sabadell va acollir la segona jornada de constitució de la xarxa de municipis per a l’economia social i solidària, en el marc de la I Fira d’Economia Social del Vallès. Al llarg del matí, representants d’una quarantena de municipis adherits al Manifest “Cap a una Xarxa de Municipis per l’economia social i solidària” van debatre la missió, la visió i l’estratègia d’aquesta nova agrupació supramunicipal.

La jornada va comptar amb la ponència de cinc experts i expertes en economia social i solidària, que van compartir algunes tesis sobre com han de ser les polítiques públiques municipals de foment de l’economia social i solidària dels propers anys.

Veure tots els vídeos

Consulteu les ponències/arxius:

Badalona

16 març, 2016

Consulteu les ponències/arxius: