Trobades de l'XMESS

Jornades anteriors

Terrassa

22 Novembre, 2018

La tercera assemblea ordinària de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària s’ha celebrat a Terrassa, un dels municipis fundadors de la Xarxa i precisament immers en el programa municipal Terrassa Cooperativa, que ha estat presentat i compartit amb la resta de municipis assistents a la trobada.

El Prat de Llobregat

18 Octubre, 2018

Jornada de treball organitzada per la Comissió Tècnica en la que es va donar a conèixer el pla de dinamització de l'ESS a El Prat, es varen presentar les entitats pratenques Espigoladors, CPS Francesc Palau i la Cooperativa Obrera de Viviendas, i entre d'altres, es va aprovar el nou pla de treball de la XMESS pels pròxims mesos.

Vilanova i la Geltrú

28 Juny, 2018

Jornada tècnica celebrada a l'emblemàtic edifici del Molí del Mar, a Vilanova i la Geltrú, el passat 28 de juny. En aquesta ocasió la trobada va tenir com a objectiu principal seguir compartint aprenentatges des del municipalisme, per poder promoure i facilitar l’economia social i solidària al territori. Així mateix, també va servir per prioritzar i concretar les accions del pla de treball de la Xarxa.

Manlleu

12 Abril, 2018

El passat dijous 12 d’abril, el Museu del Ter va acollir l’assemblea de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària on es va aprovar l’adhesió de 5 nous membres i es va presentar el pla de treball per aquest 2018.

Santa Margarida i els Monjos

30 Novembre, 2017

La Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària celebra la seva 1a assemblea al Penedès
L’assemblea de la XMESS ha servit per constatar les ganes de fer polítiques públiques amb una mirada diferent.

Consulteu les ponències/arxius:

Barcelona

21 Octubre, 2017

Presentació de la xarxa durant la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC) que se celebra cada any a la Fabra i Coats de Sant Andreu.

Consulteu les ponències/arxius:

Sabadell

10 Juny, 2016

El 10 de juny Sabadell va acollir la segona jornada de constitució de la xarxa de municipis per a l’economia social i solidària, en el marc de la I Fira d’Economia Social del Vallès. Al llarg del matí, representants d’una quarantena de municipis adherits al Manifest “Cap a una Xarxa de Municipis per l’economia social i solidària” van debatre la missió, la visió i l’estratègia d’aquesta nova agrupació supramunicipal.

La jornada va comptar amb la ponència de cinc experts i expertes en economia social i solidària, que van compartir algunes tesis sobre com han de ser les polítiques públiques municipals de foment de l’economia social i solidària dels propers anys.

Veure tots els vídeos

Consulteu les ponències/arxius:

Badalona

16 Març, 2016

Consulteu les ponències/arxius: