Mantenim oberta la convocatòria de Mentories i Assessoraments

Donada la situació de crisi sòcio-econòmica posterior a l’emergència de la covid-19 i les necessitats dels municipis membres, la XMESS amplia la convocatòria d’abril de Mentories i Assessoraments. L’equip tècnic, a més, ajudarà a implementar les mentories demanades per maximitzar el seu impacte i facilitar la transmissió de coneixements sense carregar de feina als Ajuntaments.

A més, per agilitzar els tràmits, animem als pobles i ciutats de la XMESS a demanar el servei directament sense necessitat d’omplir el formulari amb un correu electrònic a Tàndem Social.  També recordem que les Bones Pràctiques de l’ESS (adjunt el document actualitzat) poden servir d’inspiració: si detecteu una bona pràctica que vulgueu implementar al vostre municipi, us donem un cop de mà per posar-la en marxa.

Recordem que els exemples compartits es divideixen en dos grans àrees d’actuació: bones pràctiques vinculades a la situació d’emergència (accions sòcio-comunitàries; accions de contenció sòcio-econòmica; accions de reactivació econòmica; i mecanismes de treball, col·laboració i transmissió d’informació a distància); i bones pràctiques no vinculades a la covid-19.

Teniu tota la informació sobre el servei de Mentories i Assessoraments al següent enllaç.

200525 XMESS – Difusió bones pràctiques

X